Vandaag weer op reis. Om acht uur de garage gebeld. Afspraak dat we om tien uur terugbellen over de stand van zaken. Toen kregen we het antwoord, dat de camper om half elf klaar is. Rond die tijd bracht de heer Stolz ons weer naar de garage. Bij de balie van Auer werd verteld dat de katalysator stuk is. Die is vervangen door een stuk pijp, zodat we verder kunnen rijden.

Zo reden we even na elven weer de Brennerbahn op. Al snel tuften we Italie binnen, zeker gerekend vanaf de plaats waar we zaterdag strandden. De tocht door de Dolomieten leek eerst sterk op de Alpen. Maar na de lunch bij Bressanono veranderde dat. Het berglandschap werd ruiger en in veel gevallen reden we letterlijk tussen twee bergen door, dus zonder een laagvlakte.

Omdat we aan de vroege kant waren, verlieten we bij Rovereto de Autostrada. We reden vanaf Mori over de SS249 langs de oevers van het Gardameer, om alvast te wennen aan het vakantiegevoel. Via Malcésine en Garda reden we vrij direct naar camping Bella Italia in Peschiera di Garda. Dit is een gigantische camping, bijna een klein dorp.

0502Garda02
Vogel-getsjilp voor je voeten...

En hier genieten we nu van het goede leven dat de vakantie ook kan bieden. Zon, vogel-getsjilp en koelte van het water laten langzaam de problemen weer wegglijden. Want het was vandaag maar liefst 26 graden.

Morgen ook nog hier en dan: Toscane!