Een beetje relaxen vandaag. Geprobeerd de vermoeidheid uit het lijf te slapen tot ongeveer half tien. Toen lekker gedoucht en rustig ontbeten.

06062503Doorwerth
Kasteel Doorwerth

Tegen de middag vertrokken we voor een fietstocht in de buurt. Met een routebeschrijving van de camping reden we over meer of minder drukke wegen en paden eerst naar Wolfheze. Via een heel oude weg (aangelegd door Napoleon) kwamen we bij Kasteel Doorwerth. Daar natuurlijk even rondgekeken, foto's gemaakt en gegeten. Toen weer verder, een beetje langs de Rijn, naar Heveadorp en Oosterbeek (met zijn station in een dal). Daar even gestopt bij de Airborne Begraafplaats. Het laatste deel reden we door Landgoed Warnsborn en tegen drieën waren we weer terug op de camping. Wel erg snel, maar er was dreiging van slecht weer op de laatste kilometers. Gelukkig viel het tot nu toe allemaal mee.

De Airborne Begraafplaats in Oosterbeek
06062507Oosterbeek

's Avonds in Arnhem, regende het even met bakken uit de lucht. En de voetbalwedstrijd was ook al geen succes: verloren en beide teams eindigden met negen man!! Maar het was wel gezellig; en dat is ook wat waard...