Rare dag vandaag… De lucht was benauwd en erg vochtig en net voor het vertrek ramde ik met de fietsendrager (met de fietsen erop) een boom. Drager ontzet; chauffeur ontzet en we besloten om de fietsen maar weer naar Assen te brengen. Dus extra kilometers, zonder echte vooruitgang. Thuis nog even geprobeerd het rek weer recht te krijgen, maar na een half uur de moed opgegeven. Dus definitief zonder de fietsen weg. Dat heeft natuurlijk ook voordelen, dus die maar driftig opgesomd.

Om half een weer vertrokken, dit keer via Hoogeveen naar Meppen (Dld). Daar de A31 genomen in zuidelijke richting en vervolgens bij Schüttorf de A30 naar en langs Osnabruck. Na een bak koffie bij Melle, besloten we niet al te ver meer te rijden. Dus switchten we bij Bad Oeynhausen naar de B514, want we ontdekten in Vlotho meerdere campings.

06062602Vlotho
Ons plekje op de natuurcamping

En zodoende kwamen we op Naturcamping An der Weser. Een kleine rustige camping langs het water van de Weser. De zon liet zich regelmatig zien en het windje zorgde voor een prima temperatuur. Dus ondanks de slechte start toch nog eind goed, al goed na 405 km.

De avond valt over de Weser
06062603Vlotho