Na het noodweer van vannacht was de voorspelling voor vandaag ook niet al te best. En als je toch in de camper moet zitten, kun je dat beter rijdend doen…

We besloten om naar Chateauroux te rijden en daar op een camping te gaan staan. Maar bij de lunch leek het beter om naar de Loire te rijden, met onderweg nog een stop in Bourg. Ook dat was een beetje te optimistisch gedacht, zodat we nu in Lunery staan, op de Camping Municipal. Van hieruit kunnen we Bourg gemakkelijk bezoeken op onze verdere tocht.

Van Brive naar Brion reden we over de snelweg A20. Dat was niet zo erg, want het is eigenlijk niet droog geweest. Soms werden we zelfs op een hoosbui getrakteerd, net als vannacht.

Het laatste stuk ging over de N151 naar Issoudon, waar we boodschappen en diesel hebben ingeslagen. We ontdekten hier ook een municipal, maar die leek erg verlaten. Daarom toch maar verder naar Bourg. In Charost zagen we het bordje naar deze camping, die we bereikten via mooie golvende landwegen. Het is eigenlijk wel een aparte plek, want op de camping staan zelfs de restanten van een oud kasteel of zoiets.

Restanten van een oud kasteel of zoiets
0526lunery01