Deze dag werd ook grotendeels in de auto doorgebracht. Voor het eerste deel hadden we de snelwegen uitgeschakeld, hetgeen ons door de heuvels van Limburg en de Ardennen voerde. Heel mooi om te rijden: veel bossen en vergezichten.

110426onderweg
Uitzicht op de picknickplek

Net over de grens tussen België en Luxemburg gingen we picknicken op een bankie met uitzicht op glooiende landbouwakkers. Daar besloten we om de snelwegen nu wel in te schakelen, zodat we de resterende ruim 200 km sneller konden afleggen. We werden eerst naar Bastogne geleid, waar we de N7 opreden. Die sloot bij Luxemburg via de A3 aan op de A31. Daar kregen we nog te maken met een kort oponthoud door wegwerkzaamheden.

Na Metz (we zijn dan dus al in Frankrijk) stopten we even op een aire. We besloten om een camping dichtbij Nancy te kiezen en dan een dag te blijven. Dat betekende dat we door deze stad, begeleid door Aaldert (onze Drentse gps-stem), naar Camping Le Brabois zijn gereden.

De camping is goed, met net sanitair en veel bomen. Het is er wel redelijk druk, maar dat zal wel met de ligging bij de stad Nancy te maken hebben.