Vandaag gingen we naar het Avonturenpark Hellendoorn. We hoefden niet zo lang in de rij voor de kassa te staan als bij de Efteling.

20foto3

Eerst gingen we een jungle-vaart maken: met een bootje door de jungle. Onderweg gebeurden allerlei onverwachte dingen met een slang, een nijlpaard en apen die een mens in een kookpot stoppen. Dat laatste was in een grot.

20foto2Nadat we in een treintje waren rondgereden, gingen we op een terras iets drinken; koffie en fris natuurlijk. Omdat het toen bijna twaalf uur was, gingen we naar de zeeleeuwenshow. Twee zeeleeuwen speelden daarin de hoofdrol, samen met kapitein Geelsnavel.

20foto1Het doolhof, dat we daarna bezochten was vrij gemakkelijk; je was er zo weer uit. Daarna zijn we nog in de old-timers, de botsauto's, de wildwaterbaan (die eerst steil omhoog ging), Casa Magnetica (het huis met de schuine vloeren en muren), de achtbaan en de sprookjestuin geweest.

Tenslotte gingen Jan en Catelijn nog in de Black Hole. Dat is een achtbaan in het donker. Daar moesten we een uur in de rij staan; was dus veel belangstelling voor. Een beetje eng was het wel, want je zag de bochten natuurlijk niet aankomen.

En toen was ook die dag weer voorbij. We namen nog een drankje en fietsten toen weer terug naar De Bosrand.