Vandaag kwamen we aan op het zuidelijkste puntje van onze tocht: Oosterhout. Vanaf Erichem gingen we eerst naar Tiel. Daar zouden we met de pont naar de overkant, maar helaas voer dat pontje niet. Dat betekende extra fietsen naar de brug over de Waal bij Echteld. Daarvoor kruisten we eerst nog het Amsterdam-Rijnkanaal bij Tiel.

Na de doorsteek van het Land van Maas en Waal staken we bij Alphen met een pontje de Maas over en waren we in Noord-Brabant. In Oss zijn we op de trein gestapt om het stuk naar Gilze-Rijen te overbruggen. Van daar ging het door de bossen van Dorst naar Oosterhout, waar we opmerkelijk veel moeite hadden om camping Sint Hubertushoeve te vinden. Deze stond verkeerd op de kaart aangegeven. In de twee uren die we gezocht hebben, hebben we ook nog patat gegeten.

De trekkershut op deze camping (trouwens alle hutten in het Brabantse land) zijn heel anders. Veel groter en luxer. Er zat een heel servies en een pannenset in. Ook was er bestek aanwezig. Dat betekende dat we onze pannen en potten ingepakt konden laten.