Om ongeveer half tien vertrokken we van camping de Posthoorn in Rucphen. De eerste plaats die we bezochten was Bosschenhoofd. Hier hebben we het een en ander ingeslagen in een supermarkt. Het ging verder door een bosgebied richting Etten-Leur. Vlak voordat we deze plaats binnenreden, hebben we even langs de weg gezeten om koffie (en ander vocht) te drinken.

Na Etten-Leur reden we eerst richting Zevenbergen. Na een aantal kilometers verlieten we deze landbouwwegen voor een fietspad naar Wagenberg. Bij het riviertje de Mark nuttigden we de lunch.

03foto2
Eten langs het riviertje De Marke

Nadat de benen voldoende gestrekt waren stapten we op voor het volgende traject. Daarbij kwamen we door Wagenberg en langs Hoge Zwaluwe. In Oud-Drimmelen verruilden we de landbouwweg voor een prachtig fietspad en zo bereikten we het einddoel van vandaag: de trekkershut op camping Drima in Drimmelen.

03foto1
Voor de trekkershut in Drimmelen

Het is een vrij kleine camping, met veel (afgesloten) stacaravans. De camping ligt aan het water, de Amer, tegenover het natuurgebied De Biesbosch. Er is hier veel te zien, want Drimmelen heeft een grote jachthaven.

's Avonds kregen we hier bezoek van fietsende vrienden uit Tilburg. Ze waren nu trouwens wel met vrienden in een auto.