Wielrenners zouden zeggen: de benen waren goed vandaag. Maar liefst 100 km onder de wielen weggereden. Vanmorgen met opzet vroeg gestart, want het zou zeer warm worden vandaag. Via Erbstorf, Lintzel en nog wat kleine plaatsjes langs de B 71 kwamen we om ongeveer 12 uur aan in Munster. Dat was na ongeveer 40 km. Daar op een terras koffie gedronken en met een baquette (Jan een hawaii, Catelijn een salami) geluncht. Vervolgens daar besloten om verder te rijden dan Sobu. In eerste instantie gingen we naar Rotenburg, dat via Neuenkirchen en Hemslingen werd bereikt.

20onderweg
Even rusten in de schaduw van een boom

De warmte begon nu toch wel zijn tol te eisen, zodat Bremen als doel uit het hoofd werd gezet. Dat was trouwens met een afstand van zo'n 140 km toch wel teveel van het goede. We besloten daarom naar een camping in Hassendorf te gaan en daar zitten we nu sinds half vijf. Jan heeft vanavond voor de warme hap gezorgd: puree met bonen en een schnitzel.

Morgen willen we proberen via Bremen in Oldenburg te komen, om daar maandag dan te rusten en te wassen. Het verhaal is kort dit keer; we hebben dan ook veel gefietst, zonder verkeerd te rijden.