Vandaag werd er niet gefietst, althans niet met de bagage achterop. We waren van plan om met de trein naar Hannover te gaan, maar we sliepen duidelijk uit en stonden pas om half elf op. Daarom is het uitstapje beperkt tot Nienburg. Maar eerst hebben we na een goede douche en een dito brunch onze wasjes gedaan en 'te dreugen' gehangen. Omdat de zon ons weer gezelschap hield was het daarvoor een ideale dag.

5tent

In Nienburg heeft eerst Catelijn geld gehaald bij de Deutsche Bank. Later heb ik de knip ook nog bijgevuld. Verder hebben we de voorraad fietskaarten tot en met Berlijn aangevuld. Ook hebben we het oude stadsgedeelte bekeken. Er stonden daar veel vakwerkhuizen van hoge leeftijd (sommige dateerden uit 16-honderd-nog wat). Verder op een terras nog een cola en een appelsap gedronken en Hannemieke's verjaarskaarten verzendklaar gemaakt en later gepost.

Terug op de camping konden we onze was weer droog in de tas stoppen. De maaltijd was weer voortreffelijk. Dit keer was de keus gevallen op aardappelpuree met een kalkoensschnitzel en rode bietjes (met uien).

En 's avonds hebben we ons eerste duitse pilsje gedronken!