De rit van vandaag (415 km) voerde ons over de autowegen van Oostenrijk en Duitsland. Om half tien vertrokken we uit Bregenz. Eerst reden we via de A14 naar Bludenz. Daarbij maakten we gebruik van twee tunnels. En onderweg was het, ondanks de regen, genieten geblazen van de indrukwekkende Alpen.

Na Bludenz reden we over de S16 (later A12) naar Innsbruck. We kwamen daarbij ondermeer door de Arlbergtunnel van maar liefst 14 km lengte. Logisch dat je voor dit soort kunstwerken extra tol moet betalen.

Na de lunch bij Innsbruck reden we verder over de A12. Bij Kufstein passeerden we weer de grens met Duitsland. Op Dreieck Inntal gingen we over op de A8 naar Salzburg. Onder het eten van een appel bij Piding besloten we om na Salzburg door te rijden tot Werfen over de A10. Daar vonden we op camping Vierthaler een plek om te overnachten.

Het zicht op de bergen is hier prachtig, vooral doordat ze met de kop in de wolken staan. En naast de camper stroomt het riviertje de Salzach. Ja, dit is echt vakantie vieren. Op deze manier komt een mens tot rust in de natuur.

Dit is echt vakantie vieren
0506werfenbergen