• 1

  Zicht vanaf de Kop van de Vaart in Assen met op de achtergrond de nieuwe Witterbrug.

 • 2

  Drenthe is het land van de hunebedden. Dit hunebed ligt bij de kerk van Rolde.

 • 3

  Onze grote passie is reizen in deze camperbus. Zo hebben we al veel van Europa gezien.

 • 4

  Tot 2002 vierden we vakantie op de fiets. Hier rijd ik langs Vadertje Rijn in Duitsland.

Copyright 2020 - Fiets- en campervakantie verhalen | Ontwerp: Jan Wessels

Fietsen in de buurt en voetbal kijken...

Een beetje relaxen vandaag. Geprobeerd de vermoeidheid uit het lijf te slapen tot ongeveer half tien. Toen lekker gedoucht en rustig ontbeten.

06062503Doorwerth
Kasteel Doorwerth

Tegen de middag vertrokken we voor een fietstocht in de buurt. Met een routebeschrijving van de camping reden we over meer of minder drukke wegen en paden eerst naar Wolfheze. Via een heel oude weg (aangelegd door Napoleon) kwamen we bij Kasteel Doorwerth. Daar natuurlijk even rondgekeken, foto's gemaakt en gegeten. Toen weer verder, een beetje langs de Rijn, naar Heveadorp en Oosterbeek (met zijn station in een dal). Daar even gestopt bij de Airborne Begraafplaats. Het laatste deel reden we door Landgoed Warnsborn en tegen drieën waren we weer terug op de camping. Wel erg snel, maar er was dreiging van slecht weer op de laatste kilometers. Gelukkig viel het tot nu toe allemaal mee.

De Airborne Begraafplaats in Oosterbeek
06062507Oosterbeek

's Avonds in Arnhem, regende het even met bakken uit de lucht. En de voetbalwedstrijd was ook al geen succes: verloren en beide teams eindigden met negen man!! Maar het was wel gezellig; en dat is ook wat waard...

Submit to FacebookSubmit to Twitter
f t m