• 1

  Zicht vanaf de Kop van de Vaart in Assen met op de achtergrond de nieuwe Witterbrug.

 • 2

  Drenthe is het land van de hunebedden. Dit hunebed ligt bij de kerk van Rolde.

 • 3

  Onze grote passie is reizen in deze camperbus. Zo hebben we al veel van Europa gezien.

 • 4

  Tot 2002 vierden we vakantie op de fiets. Hier rijd ik langs Vadertje Rijn in Duitsland.

Copyright 2020 - Fiets- en campervakantie verhalen | Ontwerp: Jan Wessels

Slecht weer: niet naar de Somme

We waren van plan om het gebied van de Somme te bezoeken en in de buurt van Amiens te overnachten. Maar omdat de weersvoorspelling niet erg best was (veel regen), besloten we om naar Honfleur te rijden (plm. 400 km) en dan morgen naar de Mont Saint Michel.

Vanaf Brugge reden we eerst richting Lille over de A17. Daarna Frankrijk in naar Arras. Bij deze stad werd de A1 tolweg en omdat we de GPS op tolwegen mijden hadden staan, werden we naar de N50 gedirigeerd. Over landelijke wegen reden we via Heselin naar Abbeville. Even voorbij Le Boisle vonden een aardig lunchplekje.

0512fiquefleur01
...een aardig lunchplekje

Daarna verder via A28 naar Saint Saens en over de N29 naar Yvetot en Saint Romain de Colbox. Daar gingen we toch even de tolweg op, want we moesten de Point de Normandie over. Aan de andere kant van de brug gingen we meteen weer van deze weg af en restten er nog enkele hele mooie kilometers naar camping Domaine Catiniere in Fiquefleur. Een rustige camping met op de achtergrond geen geraas van autowegen, maar gefluit van vogels.

Submit to FacebookSubmit to Twitter
f t m