• 1

  Zicht vanaf de Kop van de Vaart in Assen met op de achtergrond de nieuwe Witterbrug.

 • 2

  Drenthe is het land van de hunebedden. Dit hunebed ligt bij de kerk van Rolde.

 • 3

  Onze grote passie is reizen in deze camperbus. Zo hebben we al veel van Europa gezien.

 • 4

  Tot 2002 vierden we vakantie op de fiets. Hier rijd ik langs Vadertje Rijn in Duitsland.

Copyright 2020 - Fiets- en campervakantie verhalen | Ontwerp: Jan Wessels

Met wat omrijden aangekomen in Jabbeke

Na een vrij koude nacht (daardoor goed geslapen) zaten we om kwart voor negen in het zonnetje te ontbijten. Om tien uur vertrokken we via Zwolle naar Arnhem. Daar namen we de afslag Schaarsbergen en in die plaats gingen we op de rotonde linksaf naar Oosterbeek om zoon en schoondochter nog even gedag te zeggen. We rijden deze route ook vanwege zijn aantrekkelijke omgeving.

De kerk in JabbekeNa dit familiebezoek werd de A50 opgezocht op weg naar Den Bosch. Vervolgens reden we via Tilburg en Breda naar Zeeland. De bedoeling was om via de Westerscheldetunnel naar Belgie te gaan. Helaas misten we een omleidingsafslag, waardoor we in Vlissingen-Oost terecht kwamen. Daar konden we op onze schreden terugkeren, om toch bij de tunnel terecht te komen. Na Philippine reden we via aantrekkelijke binnenwegen naar Maldegem. Daar pakten we de A10 om rond vijf uur in Jabbeke aan te komen.

De camping bleek een groot recreatiebedrijf te zijn. Voor een nacht is dat prima, maar verder… liever niet. Helaas pakte dat anders uit.

Submit to FacebookSubmit to Twitter
f t m