Een mooie ochtendzon
De ochtendzon voor vertrek

Na een behoorlijk aantal dagen die erg goed waren, dit keer een mindere in zijn soort, al was het begin nog wel aardig. Het was een beetje nattig en de omgeving was, zeker in het begin, erg industrieel. We reden vanaf Islares zo ongeveer dezelfde route als op de heenweg. Alleen kozen we rond Bilbao de A8, omdat we deze stad niet meer in hoefden.

Na Bilbao kwam het stuk pal langs de Golf van Biscaje. Onvoorstelbaar dat we al weer drie weken geleden dezelfde route in de andere richting reden. Ook nu was het weer erg mooi. Maar na San Sebastian kwam de doorsteek naar Frankrijk, die toch minder interessant is. Dus namen we daarvoor de tolweg AP8.

In Frankrijk aangekomen, besloten we om ons doel te verleggen naar Messanges. Dat werd een crime, vooral omdat we niet via de tolweg verder wilden. Druk verkeer, veel rotondes en weinig voortgang. Erg frusterend dus… Bovendien bleek de situatie rond Messanges ook behoorlijk veranderd te zijn, waardoor de gps volledig overstuur raakte. Maar uiteindelijk lukte het toch om de camping te vinden. En het weer was dusdanig dat we met een drankje in de buitenlucht en met zo nu en dan de zon erbij de dag konden afronden.

De duinen bij Messanges in de avond
duinen in Messanges


Meer foto's van deze dag