Het is moeilijk over te brengen hoe mooi de ritten zijn die we hier langs de kust van Noord-Spanje maken. Ook vandaag weer, vooral het eerste deel. We reden zo dicht mogelijk langs de kust en hadden daarmee regelmatig zicht op de blauwe zee. Verder over kronkelende wegen in de bergen, want die grenzen hier aan de zee. En dan zoveel natuur om ons heen…

Na Cadavedo, Riegobaja en Cudilero kwamen we even op de A8 terecht. Voor Avilés verlieten we deze snel weer en gingen in de richting van Salinas. Vervolgens een mooie route naar Granda en Cabo de Peñas. Op deze schitterende plek hebben we tijdens de lunch anderhalf uur van de zon en vooral van de omgeving genoten. Zicht op zee, rotsen en bergen; formidabel!

Joke en de zeeJan bij de zee
Wij en het uitzicht bij Cabo de Peñas

Rond half drie rukten we ons los om het restant van de reis naar Camping Ribadesella in Sebreño af te leggen. Dat deden we min of meer full speed, voornamelijk via de A8, zodat we om kwart voor vier aankwamen. Onderweg nog even vol bewondering de Picos de Europa in de verte zien liggen. Die hoeven we gelukkig (Joke) of helaas (Jan) niet te overbruggen op de verdere reis.


Meer foto's van deze dag