Het is zonnig, maar ook winderig; en gelukkig geen regen meer! De rit van vandaag ging grotendeels over de E134.

160703Haukelifjeld
Opnieuw besneeuwde bergen: indrukwekkend

Het was weer een mooie rit, met name het eerste deel dat voerde over de Haukelifjell. Boven troffen we opnieuw de laatste resten sneeuw. Deze tocht op grote hoogte was dus weer adembenemend. Het was er trouwens wel koud, zodat we de fotomomenten kort hielden. Verder reden we weer langs diverse meertjes en waren de hellingen soms grillig steil; de met bossen begroeide bergen kwamen op soms als een muur op je af. Heel indrukwekkend.

160703HaukelifjeldSpiegel
Het water werkt als een spiegel

Bij Sauland verlieten we deze E134 en gingen op weg naar Tuddal. Even voordat we het dorp binnenreden zagen we al een bordje, verwijzend naar een camping. Maar we reden door naar de camping in de gps, Tuddal Camping. Omdat we deze niet prettig vonden en de naastgelegen collega ook niet in de smaak viel, reden we weer terug naar dat zijweggetje.

160703Hogstul
Onze plek op Hogstul...

Drie kilometer over dat weggetje verder kwamen we aan op dit lustoord, Hogstul genaamd. Het is een ‘huttenbedrijf’ met een paar plaatsen voor kampeerders. Ook onze kleine camper was van harte welkom en zo zitten we hier op een berg in de zon te genieten van het uitzicht. Omdat de weersvooruitzichten ook redelijk zijn, blijven we hier een dag extra en moet Oslo nog even wachten.


Meer foto's van deze dag...