Vandaag verplaatsten we ons naar Joppe. Om 10 uur hadden we de boel al ingepakt en konden we vertrekken. Eerst weer naar het winkelcentrum in Camminghaburen om het nodige voor het weekend in te slaan. Vervolgens gingen we via de rondweg naar de A32 die ons naar Meppel leidde. Daar pakten we uiteraard de A28 naar Zwolle. In die stad namen we de afslag naar de N35 die richting Deventer gaat. Bij Raalte werd de N348 ons deel, die langs Deventer naar Epse en tenslotte naar Joppe leidde.

Camping ’t Hietbrink, waar we hebben gereserveerd, is vooral een kleine rustige camping, met mooie plaatsen. Het sanitair is een beetje gedateerd, maar wel goed schoon. Ook de andere opstallen van de camping zijn het resultaat van eigen knutselwerk.
Heel apart is dat in het aangrenzende bos een soort meditatieplek is gecreëerd, met allemaal kunst van boommateriaal.

200627 joppe 11
Forum of forest art uit 2015

Na het middageten nog even de fietsroute naar Gorssel verkend, waar we morgen om 14.15 uur in het MORE museum worden verwacht. De conclusie van de fietstocht is dat de omgeving erg mooi is. Dat nodigde ons uit om ’s avond nog een rondje van zo’n 10 km in de omgeving af te leggen.

 

Meer foto's van deze dag...