Voor de verandering (en voor de laatste keer met de camper) van 12-15 september een paar dagen op Texel met broer/zwager Jan en schoonzus Tien. Het is een traditie die al jaren bestaat.

220913 TX44 rondvaart 23De Razende BolOp dinsdag 13 september maakten met z’n vieren een rondvaart vanuit Oudeschild met de TX44 naar de Razende Bol en door de Marinehaven van Den Helder. Dit was zelfs voor de geboren Texelaars een unieke belevenis. Vooral het spotten van de zeehondjes op de Razende Bol viel in de smaak.

Woensdag 14 september maakten wij (Joke en ik) een fietstocht door Waalenburg, ondermeer door het nieuwe natuurgebied daar. We reden terug langs de Waddenkust, waar we opnieuw onder de indruk waren van het zicht op de Waddenzee. Deze dag werd afgesloten met een etentje, op uitnodiging van en met Simone.

De planning was dat we tot vrijdag zouden blijven, maar gezien de weersverwachting voor de rest van de dag, besloten we ook om donderdag al te vertrekken. We konden op een paar fijne dagen op Texel terugblikken.

220915 camping 07Nog even genieten...