We gingen vandaag naar Amsterdam. Samen met Catelijn zou een aantal musea worden bezocht. We begonnen de dag met ons te verslapen. Maar na een wandelingetje van ongeveer een kwartier vertrokken we met de bus van tien over negen naar Eindhoven. Van daar bracht de trein ons in anderhalf uur naar Amsterdam. En daar kwam Catelijn ook aan rond kwart over elf. En zo was het gezin voor een dag herenigd.

Die hereniging duurde echter niet lang. Catelijn en Joke gingen namelijk naar de grote overzichtstentoonstelling van Vincent van Gogh in het Van Goghmuseum. De anderen, Rutger, Hannemieke en Jan, gingen naar Madame Tussaud en het Anne Frank Huis. De eerste was erg leuk en de tweede erg indrukwekkend voor beide kinderen.

Omdat er nog tijd over was voordat doorkruisten we Amsterdam nog even met tram en metro. Die kans krijgt treinen-gek Rutger immers niet elke dag!

Om half zeven gingen we, na het nuttigen van een warme hap uit de muur, met trein en bus terug naar Handel. Daar had een vriendin van ons de koffie reeds klaar staan.