Vandaag hadden we de laatste verplaatsing, van de vijfde naar de zesde trekkershut. Later dan normaal (pas tegen half elf) verlieten we De Patersven in Wernhout. We hadden geluk: de wind was zuidwest, zodat we meestal voor de wind reden. Via Zundert reden we door het Mastbos naar Breda. Daar werd het -zoals wel vaker- problematisch om de weg te vinden, maar na enig vragen lukte het toch om deze stad weer via de juiste weg te verlaten.

Hierna peddelden we naar Teteringen en kwam het bos in zicht waar de camping moest liggen. Tijdens de 'boterhammenstop' bleek dat we min of meer op de stoep van de camping lagen te eten. Toch hebben we eerst onze broodjes nog maar gegeten, voordat we die laatste kilometers aflegden.

14foto1Op St. Hubertushoeve aangekomen constateerden we dat de camping wel is veranderd vergeleken met een aantal jaren geleden. Het is allemaal veel groter geworden. Er is nu een echte kampwinkel en een ruime kantine. Maar de trekkershutten staan nog wel op dezelfde plaats, dichtbij de toiletten.

We waren al voor tweeën op de camping. Omdat het wat regende hebben we wat rondgelummeld. Pilsje gedronken, krantje gelezen, Tourradio geluisterd en zo werd het zes uur.

Morgen gaan we met de trein naar Brussel. Benieuwd hoe dat is!