Vandaag dus een rustdag. Dat betekent lang geslapen en lekker in het zonnetje van het ontbijt genieten. Het was lekker weer, hoewel het met een vrij harde zuidwesten wind wel wat fris aanvoelt.

Na de koffie even op de fiets naar het dorp om wat boodschappen in te slaan. Daar ook een paar plaatselijke kranten gekocht om een beetje op de hoogte te raken van wat er in de wereld aan de hand is. Met name het regionale nieuws geeft vaak een indruk hoe de mensen in de streek leven, wat ze bezig houdt. De weersverwachting was verschillend in beide kranten, maar voor de komende vijf dagen wel gunstig. Toch zullen we hopen dat de wind wat afzwakt.

's Middags zijn we weer naar het dorp gegaan, nu om een telefoonkaart te kopen. Maar ook wilden we kijken of er nog iets interessants te zien is in Uetze. Dat viel tegen: alleen de kerk was het bekijken waard, voor de rest viel er niets te bewonderen. Dus na de aanschaf van een telefoonkaart op het postkantoor, zochten we de camping maar weer op.

Tegen zessen werden we verrast met een plotselinge, korte regenbui. Reden om in de tent onze maaltijd klaar te maken. Al met al was het wel prettig om zo'n rustige dag tussendoor te hebben. Morgen uitgerust weer verder.