Hoewel het vandaag dus een rustdag was, zijn we rond half twee (na de koffie en de lunch) toch nog op de fietsen gestapt. We hebben een bezoek gebracht aan het Zeeuws Museum Natuurhistorie. Dit museum ligt halverwege Oostkapelle en Domburg en is ondergebracht in een deel van kasteel Westhove. In het museum waren allerlei opgezette dieren te zien, maar het meest interessant waren de aquaria met krabben. Verder was er een speciale tentoonstelling ingericht over "Het Land van Saeftinge". Daar werd ook een video getoond over het typische schorrenlandschap. Tenslotte was boven in het gebouw nog een tentoonstelling met werken van de schilder Piet Rijken.

Vanuit het museum zijn we doorgereden naar Domburg; we hebben daar langs de boulevard gelopen. We kregen daar sterk de indruk dat het een stuk vergane glorie betrof. Maar een ijsje kopen was in elk geval nog wel mogelijk.

06foto1

De terugreis naar Oostkapelle ging over een grint-fietspad. Joke was daar niet zo weg van, maar ze redde het toch. Terug op de camping werd het gebruikelijke ritueel afgewerkt van pilsie drinken, eten, afwassen, koffiedrinken, frisbeeƫn, spelletje doen, pilsie drinken en naar bed.

En morgen weer verplaatsen...