We begonnen vanmorgen om tien uur met het Duitse deel van de tocht, dat grotendeels over de A7 voerde. Bij Flensburg reden we Denemarken binnen. In de loop van de rit merkten we dat het gelukkig wat lichter werd en werden we na verloop van tijd verblijd met de zon.

Bij Keplev verlieten we de snelweg om in elk geval tot Kolding de Margrietroute te volgen. Op zich een goed besluit, want dat leverde mooie beelden op van glooiend goudgeel landbouwland. Ook leidde de route ons regelmatig langs de kust van de Kleine Belt. Helaas was de Margrietroute niet altijd even duidelijk aangegeven, maar met de kaart erbij, konden we steeds weer op de goede weg komen.

110801Hejlsmind
In de haven van Hejlsmind

In Hejlsmind vonden we een picknicktafel langs het water, waar we ons middagmaal nuttigden. Ook konden we hier de voeten even in het water van de Kleine Belt onderdompelen. Verder ontdeden we ons hier van enige kledingstukken, want het werd definitief zonnig en warm.

Na deze stop reden we via de route verder naar Kolding. Een ijzeren (spoor)brug bij Snoghoi voerde ons naar het eiland Funen. Via Middelfart bereikten we als snel Ronæs waar we twee nachten op Strandcamping Ronæs zullen blijven.

Meer foto's van deze dag...