Deze avond heeft Jonathan zijn afscheidsavond van de basisschool. Ze doen dit met een toneelstuk voor ouders en grootouders in de Harmonie. Dat was de reden dat we (voor het eerst) terecht kwamen op de Citycamping in Leeuwarden. Deze camping bestaat nog niet zolang en dat is ook wel te merken. Er is geen receptie, maar je moet bij aankomst een 06-nummer bellen. Dat blijkt iemand van Auto Haaima te zijn. De camping ligt achter dit bedrijf, dat ook de eigenaar is.

180712 Leeuwarden
De Oldehove in de vlaggen...

In afwachting van de beheerder hebben we alvast een plek ingenomen. Na kennismaking met de eigenaar ben ik nog even naar de stad gefietst om te bekijken hoe we vanavond het beste naar de Harmonie rijden. Deze 5 kilometer lange tocht blijkt best mooie te zijn, want voert grotendeels door een rustig en waterrijk gebied. Uitkomend op de Schrans is het dan nog een kort stukje naar het theater.

Het optreden ’s avonds begon om half acht. Het was leuk en vooral kort. Na een uur stonden we al weer in de foyer om een consumptie te gebruiken. Om negen uur waren we weer op de terugweg naar de camping.