Gisteravond nog even geaarzeld over het reisdoel: Langres of Dijon. Het was toch Dijon geworden, waar we ook de zondag zullen blijven.

We waren op tijd uit de veren en daardoor ook al om negen uur op route. We zouden over de snelwegen rijden. Eerst in Luxemburg verder over de A4 en daarna in Frankrijk over de A31. Dat betekende dan wel vanaf Toul de tolweg. De GPS stuurde ons echter na de koffiebreak vlak voor Toul van de snelweg af, naar de N74.

08092003

Die weg volgden we ruim 160 km en dat speet ons achteraf niks. Want het bleek een mooie tocht door glooiend landschap en authentieke dorpjes en steden. Dat was al die tijd dus echt genieten.

Omdat de reis van 338 km voorspoedig verliep, stonden we om kwart over twee al voor de poort van camping du Lac Kir. Helaas was de receptie nog tot drie uur gesloten. Dus eerst nog maar even wat rond gelopen langs het meer.

Nadat we ons na drieën op de uitgezochte plek hadden geïnstalleerd hebben we nog even rond het meer gefietst en de sfeer van de stad geproefd. Dat gaf de burger wel moed voor de volgende dag.